Szállítási módok

A dreamore.hu weblapról egész Magyarországról vásárolhat, illetve Magyarország területén kívülről is, azonban akkor nem vonatkoznak Önre a szállítási díjak. Ezek külföldi szállítási cím megadása esetén egyedi árak.

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Egészen az ajtóig visszük a csomagot, amit előre vagy átvételkor is fizethet. Ha a futár érkezésekor nem tartózkodik a megadott szállítási címen, akkor a futár értesítőt hagy a helyszínen. A címzettnek az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy új kiszállítási napot egyeztessen a GLS-sel. Ha ez nem történik meg, vagy második alkalommal sem sikeres az átvétel, akkor a csomag visszaszállításra kerül.

Termékek összege Szállítási idő Szállítási díj
0 – 9 990 Ft-ig 1-2 munkanap  1190 Ft
10 000 Ft-tól 1-2 munkanap  Ingyenes

A Mekom Kft összes küldeményét a futárszolgálat kizárólag a címzettnek, illetve meghatalmazottnak adhatja át (pl. munkahelyeken kollégának is lehet). Érdemes csomagját olyan címre rendelni, amelyen Ön vagy meghatalmazottja egész nap tartózkodik.

Ha egy vásárlónk többszöri értesítés ellenére sem veszi át az utánvétes csomagját, a Mekom Kft fenntartja a jogot arra, hogy számára a megrendelését kizárólag előrefizetés esetén teljesítsen rendelést.

MPL Postapont, GLS csomagpont

Országszerte közel 4000 átvételi ponton biztosítják a kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes. Több mint 2600 postai PostaPont, 260 Coop PostaPont, 190 MOL PostaPont áll az MPL csomaghálózat szolgálatában, valamint 800 GLS csomagpont a GLS szerződött partnereinél.

 • A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatja a csomagját.
 • SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről, ahogy Ön szeretné
 • A küldemények maximális tömege 20 kg.
Termékek összege Szállítási idő Szállítási díj
0 – 9 990 Ft-ig 1-2 munkanap  990 Ft
10 000 Ft-tól 1-2 munkanap  Ingyenes

MPL csomagautomata

Országszerte 51 csomagautomata áll rendelkezésre. A megrendelés leadása során térkép segítségével tudja kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő automatát.

 • A csomag érkezéséről SMS-ben és e-mailben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 munkanapig tárolják az automatában. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítjuk valamely közeli postára, amelyről újabb értesítést kap.
 • Csomagját egyszerűen, az SMS-ben/e-mailben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából.
 • A küldemények maximális tömege 20 kg.
 • A küldemény maximális mérete: legfeljebb 50 x 31 x 35 cm. Amennyiben a csomag ennél nagyobb, MPL PostaPont / GLS csomagpont átvételt fogunk ajánlani Önnel egyeztetve.
Termékek összege Szállítási idő Szállítási díj
0 – 9 990 Ft-ig 1-2 munkanap  690 Ft
10 000 Ft-tól 1-2 munkanap  Ingyenes

FoxPost csomagautomata

Országszerte 103 csomagautomata áll rendelkezésre. A megrendelés leadása során térkép segítségével tudja kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő automatát. Térképes kereső elérhető itt: https://www.csomagvarazslo.hu/automatakereso

 • Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítjük. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.
 • A csomag maximum 3 munkanapig vehető át az automatában, utána visszaküldik hozzánk
 • A küldemények maximális tömege 25 kg.
 • A küldemény maximális mérete: legfeljebb 60 x 36 x 62 cm. Amennyiben a csomag ennél nagyobb, MPL PostaPont / GLS csomagpont átvételt fogunk ajánlani Önnel egyeztetve.
Termékek összege Szállítási idő Szállítási díj
0 – 9 990 Ft-ig 1-2 munkanap  690 Ft
10 000 Ft-tól 1-2 munkanap  Ingyenes

Átvétel a budapesti átvevő ponton

A megrendelt termékeket Budapesten, a 1073 Budapest, Erzsébet krt. 30. alatt található BioHair üzletben is át lehet venni , ebben az esetben az átvétel ingyenes.

Fizetés előre, vagy készpénzben vagy bankkártyával átvételkor. A megrendelt termékeket 5 munkanapig tartjuk fent.
Telefonszám: +36 1 619 7280
Nyitva tartás: hétfő – szombat: 9.00 – 20.00

Elérhetőség: https://dreamore.hu/elerhetoseg/