Szállítási információk

A dreamore.hu weblapról egész Magyarországról vásárolhat, illetve Magyarország területén kívülről is, azonban akkor nem vonatkoznak Önre a szállítási díjak. Ezek külföldi szállítási cím megadása esetén egyedi árak.

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Egészen az ajtóig visszük a csomagot, amit előre vagy átvételkor is fizethet. Ha a futár érkezésekor nem tartózkodik a megadott szállítási címen, akkor a futár értesítőt hagy a helyszínen. A címzettnek az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy új kiszállítási napot egyeztessen a GLS-sel. Ha ez nem történik meg, vagy második alkalommal sem sikeres az átvétel, akkor a csomag visszaszállításra kerül.

Termékek összege Szállítási idő Szállítási díj
0 – 9 990 Ft-ig 1-2 munkanap  2 490 Ft
10 000 Ft-tól 1-2 munkanap  Ingyenes

A Mekom Kft összes küldeményét a futárszolgálat kizárólag a címzettnek, illetve meghatalmazottnak adhatja át (pl. munkahelyeken kollégának is lehet). Érdemes csomagját olyan címre rendelni, amelyen Ön vagy meghatalmazottja egész nap tartózkodik.

Ha egy vásárlónk többszöri értesítés ellenére sem veszi át az utánvétes csomagját, a Mekom Kft fenntartja a jogot arra, hogy számára a megrendelését kizárólag előrefizetés esetén teljesítsen rendelést.

GLS csomagpont

Országszerte közel 800átvételi ponton biztosítják a kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes. 800 GLS csomagpont a GLS szerződött partnereinél.

  • SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről, ahogy Ön szeretné
  • A küldemények maximális tömege 20 kg.
Termékek összege Szállítási idő Szállítási díj
0 – 9 990 Ft-ig 1-2 munkanap  1 990 Ft
10 000 Ft-tól 1-2 munkanap  Ingyenes

 

Átvétel a budapesti átvevő ponton

A megrendelt termékeket Budapesten, a 1073 Budapest, Erzsébet krt. 30. alatt található BioHair üzletben is át lehet venni , ebben az esetben az átvétel ingyenes.

Fizetés előre, vagy készpénzben vagy bankkártyával átvételkor. A megrendelt termékeket 5 munkanapig tartjuk fent.
Telefonszám: +36 1 619 7280
Nyitva tartás: hétfő – szombat: 9.00 – 20.00

Elérhetőség: https://dreamore.hu/elerhetoseg/